If you love me, Won't you let me know?

jag sitter och lyssnar på coldplays nya låt volet hill. man kan ladda ner den gratis på coldplays hemsida fram till 6 maj. gör det, den är sååå bra. åh


åhåhåh.

When the future's architectured
By a carnival of idiots on show
You'd better lie low

If you love me
Won't you let me know?


Oh, I could never judge you

allt är lite instabilt just nu. men det fixar sig alltid. för jag har så fina vänner. *klapp klapp på vänner* speciellt klapp klapp på näddäly, maulin och mois, så fina så.

imorgon fyller micka hela 20 år! grattis grattis, ett kort kommer på posten, försenat såklart, men det kommer ett! i promise. <3

nu ska jag dränka mina sorger i mängder av scones.


say it ain't so

jag vill bara försvinna. vara vart som helst men inte här. stämningen är usel, inte är det min lillebrors fel, inte min mammas, inte  är det mitt fel heller. inte så svårt att gissa vem det är som härjar.
s n a r t  ä r  j a g  1 8, s n a r t  s å.



är det någon som vill rymma härifrån med mig? var som helst, jag är inte kräsen.


See I was thinking that I lost my mind

idag har det inte varit min dag, det börjar med feber, snor och fortsätter med mitt magont som jag har haft hängandes efter mig i en vecka eller så nu.  skulle chansa på att det är stress. nåja.

och förlåt mig för den dåliga uppdateringen, jag vet att ni vill veta allt om mitt liv och att min blogg är som en drog. men jag har haft fullt upp, jag är mänsklig, okej? 

igår så var det mando diao från cirkus i musikbyrån, vilken stämning! jisses vad bra dem var, åh. jag var förövrigt med i bild, närbild! yikes.
betyder detta att jag är en kändiZ nu?



Patiently correction leaves us all alone

vi har bordsplaceringar igen. verkligen kul. vi ska sitta på de här platserna ända fram till skolavslutningen. lite trist är det allt. men jag har malin vid min sida, mois sitter långt långt bort. trist värre.

malin och jag äter nötter till mellanmål, vi smular och knaprar som små nötätande varelser. ja.
vi fick någon skum rabatt av kroknos, två påsar till priset av en påse. han trodde säkert att vi skulle klä av oss nakna och dansa för honom. det gjode vi inte. lite värdighet har vi i alla fall.


*knaster smask knaster*  men nötterna är goda.


och ja, vi gick vilse innanför murarna.


ain't got no lokalsinne

jag var ute och gick med min tax igår. vi gick på den vanliga grusvägen som jag gått på så många gånger förr.  så jag bestämde mig för att göra något wild'n'crazy, jag gick in på en stig som ledde in i skogen. alltså jag har ju gått på den förut, men aldrig ensam.
jag hoppades på att mina minnen från förra sommaren skulle leda mig rätt. det gjorde dem inte. inte alls. jag hittade dit jag skulle (ett litet berg) men när jag vänder mig om för att gå tillbaka så baam!
vilket håll kom jag ifrån? höger? vänster? med fallskärm? jag blev mycket förvirrad och rädd, eftersom mitt svaga lokalsinne har svikit mig många gånger förut. och min så kallade hund hade jag ingen nytta av, han såg minst lika lost ut som jag.
så jag bestämde mig för att använda mig av uteslutningsmetoden. för jag hade nämligen lyckats ta mig fram till en korsning med fyra stigar, jag visste att någon av dem skulle leda mig hem. jag började med stigen till höger, det var inte rätt. men jag lyckades ta mig tillbaka till korsningen. nästa stig på tur var någon okänd, för jag hade vid det här laget glömt bort vilken stig som ledde till berget.
 40 minuter senare och 4 stigar senare så var jag äntligen framme. grusvägen!  efter mycket om och men så hittade jag hem. för jag gick nämligen åt fel håll på grusvägen. men till slut så.

någon gång ska jag berätta om när jag gick vilse i visby med min lillebror.

but it's over now

image25
bild från detvaintejagdetvasossarna.

hahahah jag dör. mösst. det är ju genialiskt! ahhahaha

fy fan alltså, det krävs inte mycket för at göra mig glad. 

hahahahaha.

och så fick jag ett sms från gordana precis, då blev jag ännu gladare.

leave the burbon on the shelf

och ja kusin hade rätt, the hives är ju självklart skaparna till A.K.A I.D.I.O.T . skönt att hon inte har kollrat till sig  helt på ålderns höst.


idag är det måndag igen. kul.

vi repeterar inför nationella proven i matte. det är jobbigt och jag tycker inte om det. all aktivitet som innebär tänkande är jobbigt.  det har min far lärt mig.

nej jag har prioriteringsregler som väntar på mig...

toddles.


brinn pengar brinn

image24

må du brinna i helvetet!

jävla skräpmobil! nu är den sönder igen. muttermummelmutter.

A.K.A I.D.I.O.T

malin och moa sitter och pluggar spanska, det är ett jäkla tjattrande på dem. blablasiblaquebla. själv sitter jag med moas dator och kollar på hennes bilder.
hm..jag har en hemskt otrevlig huvudvärk, men solen skiner och det är fredag så jag ska inte klaga alltför mycket.

jag skulle haft prov i datakunskap, men johan har mentorsamtal och syns inte till, så det blir nog inget prov idag. znark.

poäng till den som vet vilka som har gjort A.K.A I.D.I.O.T.

image23
och för att avsluta det hela så kommer en bild på björn!

she is beautiful

såhär ser mitt skrivbordsunderlägg ut.
image22'

visst är hon fin?


jaha, då var uppsatsen i engelska a avklarad. jag vet inte riktigt hur det gick, men jag känner mig ganska så nöjd. jag tycker nog att ämnet var lite skumt, olika säsonger liksom. varför gud, varför?


and i don't know, and i don't know



"anna njuter av en oljemassage från sin bästis"

HAHAHHAHAHAHA, världens sämsta reklam för bilder till mobilen.

allvarligt alltså. vem köper såna bilder till sin mobil? är det såna som sitter och runkar till sverige pussas och kramas för att henrik schyffert har på sig läder i öppningscenen?

usch.

Live it down, baby don't talk that much

image21

vad är det första ni tänker på när ni ser den här bilden?

Now let's not get selfish, Did you really think I'd let you kill this chorus?

jag tittar på sverige campar på tv4+. jag mår dåligt av att folk frivilligt knökar in hela familjen i tält och husvagnar och gud vet vad fär att "umgås". nej fy fan.
nu så har dem hyrt in ett band till nån camping i mora och HAHA DEM SJUNGER HUVUD AXLAR KNÄ OCH TÅ PÅ DALMÅL. hehe och vuxna människor bah: men det är okej, jag gör rörelserna till för oh jag vet inte det finns ju inte något tv team i närheten som dokumenterar rubbet. nej nej. med lite öl i blodet gör folk vad som helst. 
oj, nu är det dags för karaoke!

haha, underhållning i högsta grad! hehe.

puss.


sweet miss blue how do you do?

har engelska nu, vi förbereder oss för dem nationella proven på torsdag. spännande. får jag inte mvg på uppsatskrivningen då blir jag ledsen! ledsen!

vi sitter och diskuterar Jann of Sweden. not direkt . desto more. han kan sin engelska han.

jag hatar sweet miss blue, den dumma låten har infiltrerat min hjärna likt en mask i jord.

"nån som vill köpa mig?"

have you ever seen the light?

halli hallå dasse!

min mattelärare beskrev just grafer som "ett roligt ämne" mhm jaha okej,

image20
jag med en fin grå keps!

nej, tillbaka till verkligheten!  dam dam: grafer!

But I don't really mind that it's starting to get to me now

blogg.se har krånglat heeeela dagen, illa. hur ska jag kunna bli masterbloggare då? nej precis.
jag är så jävla duktig, gjort massor av läxor idag. oh ja.. det händer inte varje dag.

Nobody ever had a dream 'round here
But I don't really mind that it's starting to get to me
Nobody ever pulls the seams 'round here
But I don't really mind that it's starting to get to me

jag vill verkligen verkligen se the killers live, lite av en dröm faktiskt. åhh.  tänk er LIVE! jag skulle hugga av min ena arm för det. lätt.  kan ni tänka er mig med bara en arm? haha, znyggt.


I need to get away, I need to chase the day

jag är på så jävla uselt humör idag. det regnar ute, jag har så jävla ont i magen och jag har ryckningar i mitt högra öga,  allt är bara grått grått grått.  jag ska spendera min dag inomhus.

suck.

trisstessen är total.

It was only a kiss. It was only a kiss.


jag har precis ätit ett äpple. vilket betyder att jag först måste skära upp äpplet i små små bitar så att jag kan äta det. (vill ju inte att tandställningen ska gå sönder igen) men det var gott. smakade faktiskt riktigt smaskigt och inte sådär vattnigt. men nog om äpplen.

jag vill ut och gå, bara gå och gå och gå i flera timmar och lyssna på musik med yonzon framför mig. men vädret suger, och nu lustigkurrar som säger "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" kan ta sig. jag tänker inte knalla runt med en vattenhatande tax (inte för att jag gillar att bli blöt) i regn/snö/slask. det är inte värt det.

och vad mer? sj suger lite mycket.

haha just ja! späckad tv kväll. först top model vid 21.00, sen är det sverige pussas och kramas nån gång efter det och till sist så är det myggan. jag vet vad jag gör ikväll i alla fall.

image19
min baby. dumbo den flygande taxen!


cause there's a monster under my bed

jag tycker att det är läskigt att skriva om saker som är personligt för mig. jag tycker det är läskigt när  människor vet precis vad jag tycker, tänker och känner. då vet dem mina svaga sidor och kan alltså lättare krossa mig, ja jag är väldigt paranoid.


dag två på hälsoveckan sög. eller inte sög, men den var trist och jag lärde mig inget nytt. eller jo kostcirkeln heter inte längre kostcirkel utan nu heter den matcirkeln. jag förstår inte varför dem har bytt namn. kostcirkel låter bättre än matcirkel.  vad hände mer? hm.. jo tipspromenad utomhus, det var kyligt ute. vi frös. mois hade ingen jacka, den dumma flickan. 

det hade alltså inte  gjort någonting om jag hade stannat kvar hemma i sängen.

imorgon: badminton. spännande.

We had a fight on the promenade out in the rain

jag sitter i vardagsrummet och kollar på tv, helt plötsligt kommer mor min inspringandes:

mamma: kolla! (visar mig innehållet i en kopp)
jag: det är ett ägg?
mamma: men det är ju en tvilling-gula!  det hade kunnat blivit två små kycklingbäbisar. åh så gulligt.
jag: ?

hälsovecka på jb! det började starkt med sexsexsex tema idag. olle från fråga olle föreläste för oss i st eskils aula. det var spännande. oja. jag kan fortfarande inte sluta tänka på blödande, såriga blåsor på fel ställen! jag blir alltid så paranoid av könsjukdomsbroschyrer, ugh.

I don't feel like touching her no more

den här kvällen har varit ganska mycker skit, det slutade att jag sprang runt i skogarna bakom mitt hus och grät till all the pretty faces.  att vara tonårig är roligt.

Help me out, I need it
I don't feel like loving you no more
I don't feel like loving you no more

Help me out, I need it
I don't feel like touching her no more
Help me out, I need it
I don't feel like touching her no more
Well how did it happen
I spent two long years in a strange strange land
Well how did it happen
I'd do anything just to be your man

men nu är det bättre. jo.

Ten little soldiers screaming in my soul.

jag har kommit på värsta grejen! det finns bloggare som tjänar mer än 60 000 kr per månad bara för att de skriver typ två inlägg om dagen, jag känner att ja det kan jag nog också göra.  jag ska fundera vidare lite på det där.

vi ska tydligen ha hälsovecka nästa vecka och på onsdagen (om alt går som det ska) så ska vi köra paintball, nu är ju frågan vem ska man vara med i samma lag? alltså dem som blir helt galna av tanken att ha ett vapen i handen, dem ska man ha på sin sida!  antingen kommer jag bli helt galen och skjuta på all som rör på sig eller så kommer jag få en panikångest attack över att bli jagad och krypa ihop i fosterställning.  ja.

nu ska jag dricka lite cola.

Toodles!

no wonder you're looking thin when all that you live on is lipgloss and cigarettes.

mitt förra inlägg var dedikerat till Jann of Sweden, men blogg.se suger så det försvann spårlöst.

jag kompenserar det hela med en bild på malin och mig. enjoy!
image17

vi  försöker sälja en tom chipslåda. work it!

mamma och jag sitter och tittar på rent hus, då och då ojar mor av förskräckelse, vilket är förståeligt eftersom som snubben som inte städar hade mer än 300 mjölkpaket i sin lägenhet och ett gigantiskt berg av fimpar. yikes.
fatta stanken sur mjölk och fimpar. mm.

haha ugh. trollet är i sitt esse idag.

inte att glömma; sverige pussas och kramas ikväll!


RSS 2.0