och jag hatar att jag älskar dig

uh oh, nu kommer en näddäly börja kasta saker på mig, men jag har kanske kanske börjat lyssna lite lite på en viss håkan hellström. det är svårt att inte tycka om jag hatar att jag älskar dig. oh well det kanske är en fas?

jag drömde i natt, mycket konstiga saker, jag var bland annat naken och drack apelsincider på 7,2. haha, psykolog nästa kanske, först fuck forever och nu det här.





finns det cider med apelsin smak?

oh well.

snälla kan du hjälpa mig att fly

och nästa person som kommenterar är den som skriver kommentar nummer 100. spännande.

jag har haft återkommande drömmar där jag tattuerar in "fuck forever" på min rumpa med min egna handstil. vad är det mitt undermedvetna försöker säga?

mor min är helt galen, eftersom jar är litre yr, blek och fryser har hon fått för sig att jag är sjuk.  (dags att sola alltså, hehe) så hon kör in termometern (med våld) regelbundet i min lilla mun. och nej jag har ingen feber. eller ja, på gränsen men så noga ska vi inte vara.

jag lyssnar väldigt mycket på kent just nu. det är som att jag helt plötsligt förstår dem så mycket bättre än vad jag gjorde innan.

we are the angry mob

image15

fniss.

upp muntran! "jag känner mig upp *paus paus* muntrad! 
och jag tror att det är nog i tomten också! för att natalie raggade kommentarer och ville att folk skulle svara. kanske till och med någon vid vårat bord! hehe.  någon som känner sig träffad?

jag är kroniskt låg

alltså jag har ju aldrig fattat grejen med bilddagboken, men till och med jag ser ju hur billigt det ser ut nu (omam na jämnför med förut alltså). som en b verison av lunarstorm. burr.

det snöar ute. var är våren? jag vägrar vinterskor, jag ska gå med mina tygisar hur blöt jag än blir.

i know what i want and i want it know

jag behöver lite hjälp! hur ofta ska man ha mens? alltså hur många dagar mellan varje gång, 16 dagar är det väl inte? man ska väl inte ha det efter två veckor, det ska väl åtminstone vara tre?! jag känner mig lite förvirrad här.

och eftersom jag är helt hemsk när jag har pms så störtgrinade jag i en kvart, ni vet så där intensivt utan anledning.  det var till och med så att min hund som alltid sover i djup koma tittade upp och undrade vad som hände. inte mitt finaste ögonblick.

och eftersom mina föräldrar är snälla så har de hjälpt mig med hälften till en röd ipod shuffle (vilket säger en del om hur pank jag är eftersom den kostar typ 600). den borde komma nån gång efter påsk om jag har otur, innan om jag har tur. det ska stå "don't let the ghost get in your heart" på den från fina the wildfire.

jag kollar på björn på youtube. jag vill ta på hans hår.

inte som dom andra.

mamma och jag lyssnade på kent härom dagen.

mamma: haha! nu vet jag vad han sjunger!
jag: que?
mamma: han sjunger en fyra tons mört!
jag: hm, är det inte martyr du menar?
mamma: nej! mört, det passar ju så bra in!
jag: *bläddra bläddra* nehej! martyr står det ju! vad var det jag sa! hehe
mamma: ja, jag tänker fortsätta sjunga mört i alla fall.

ja.

och just! jag har sett kent live! jag säger bara 747. jag grät inte, det gjorde jag dock tidigare i dag när jag upptäckte att min ipod är DÖD. snyft.

"i love you jesus"

åh ugh, jag dör lite inombords just nu.

min lillebror har laddat ner south park soundtracket och sjunger med  i varenda låt! det värsta är att han ändrar sin röst så att den låter som cartmans om det är en cartman låt.  it ain't pretty. och han kan varenda låt! herregud. jag hör hur han skrålar i sin ensamhet på sitt rum.

en sorglig dag för mänskligheten.

och bredvid mig ligger min hund som precis rivit sönder två pizza kartonger över hela golvet, han ser jävligt nöjd ut.  jäkla djur.

kent på torsdag! oh yes!

paralyzed

pappa lagade middag i dag.

jag sitter just nu och hetsäter chips och dipp.

det säger kanske allt.

och mando diao är bäst. så jävla bäst.

"här finns många varianter av bajs"

måndag igen. fan det känns som om det alltid är måndag. jävla måndag.

men snart är det torsdag och då blir det mando diao! jiha. jag står fortfarande fast vid att jag ska ta på gustaf snyggelisnyggingen norén. då känner jag att jag har nått alla mål i mitt liv. ja.

haha, jag kollar på outsiders. det handlar idag om människor som har hand om "the dirty work".
 hehe, bland annat att ta hand om bajs!
"hon blir säkert helt varm i kroppen av att göra det där" säger bror min om den lilla tjejen som tömmer bajs med en slang.
"ja, hon går säkert i gång på att tömma bajs" säger jag.
bägge: HÄHÄHÄHÄ


RSS 2.0