she'll never see the light of day

Jag tittade på moulin rouge häromdagen. den filmen är så jävla bra att jag vill gråta! vilket jag gör varenda gång. hon dör ju för tusan. DÖR! det är väl inget vidare lyckligt slut heller?! men åh, alla låtar som är med! your song måste man ju bara älska! och Roxanne då, herregud så bra!

Det är nåt med musikaler som får mig att gå igång, eller ja gilla läget! HAIR till exempel! dubbel åh.

Mando Diao har släppt sin nya video till never seen the light of day! så söta, gurgel.

Ah just det! Nyårsafton, jag och nathalie, vodka blandat med cola som nathalie fixar (hon har kontakter den flickan), en litet ragg  på det (inget allvarligt of course bara sexx) and i'm done with 2007!

ehe.

They've never given me their tears 'til this day

Jag har skapat en ny kategori här på bloggen; They?ve never given me their tears 'til this day.

Jaha,vad spännande säger ni, men vad ska den handla om då?

Saker som får mig att gråta!

Jag är inte den typiska snyftsnörvel åh va sorgligt som gråter till orättvisor, krig, barnsjukhuset och liknande trams. Nej, det som retar mina tårkanaler likt ett finger under en kittlig fot är dokumentärer om vargar!


Jag minns det som igår, jag var 12 och naiv! Jag trodde vargar var fredliga djur som knallade runt och gillade andra vargar, men ack så fel jag hade!
Vargar är flockdjur och har en alfasnubbe och en alfadam som leder hela flocken. det hela är väldigt enkelt; om du är låg i rang och inte pallar trycket så åker du på spö! det är VALPAR vi snackar om här (ja okej inte alltid, precis som i det mänskliga samhället så finns det alltid losers som aldrig blir nåt(min förra granne till exempel han är 65 och bor HEMMA med sin MAMMA)så finns det såna i vargsamhället också.)
Iaf tillbaka till dokumentären, i slutet så får man se en ungvarg som inte håller måttet enligt alfahonan bli utstött av flocken.
Fatta! Vargar mobbas också! Nåja, så det slutar med att man får se den lilla ensamma vargen knalla runt i skogen ensam.

Mitt lilla bittra hjärta brast direkt! Och jag börjar hulka som bara den, då blir mamma ledsen för att när hon ser mig gråta så påminner det henne om när hon var liten och grät till Lassie.

Lillebror och far min blev ju inte lite förvirrade när dem kommer in i vardagsrummet och upptäcker att bägge två sitter och läcker ur ögonen.


I nästa avsnitt: Ellinors mamma och Ellinor gråter till Alfons Åberg när han spiller ut sin saft!




-------------------------------------------------------------------------------

Jag vill bara påpeka att jag aldrig har gråtit till Afons Åberg. Det var en ren och skär lögn.

and now the monster lives in my head

hej hej kära vänner.

mois bad mig att blogga lite, so here I am.

jag måste tipsa om en blogg som värmer mitt lilla bittra tonårshjärta. den heter kramsnö och du hittar den http://kramsno.blogspot.com/. jag blir för tusan alldeles varm i magen av att läsa den, men säg det inte till nån (vill ju inte fucka up min image).

nåja, det är snart jul, jag är inte taggad alls.


och jag saknar mina lunch mates!

stockholm vaknar långsamt och jag är full igen

Åkte in till skolan, det tog 40 min, gjorde html prov på 10 min, satt på stationen 40 min, åkte tåg hem på 35 min.

Ja det hela kändes väldigt nödvändigt!

Jag svängde förbi hos Nathalie eftersom jag skulle plugga matte med henne inför hennes prov imorgon. HA! pluggade vi nått? nej. åt vi nudlar? ja. åt vi rostisar med marmelad? ja. tittade vi på tv? ja. somnade vi i varsin soffa? ja.

en vanlig dag med näddäly och ellie alltså.

och woho! mando diao 6 mars!

och jag tycker att det är fruktansvärt kul att säga back in the days.

och min kusin maria var på kents vita konsert, men tyckte att det var skit eftersom martin inte var med. dem känner typ varandra på nåt sätt. det har hon aldrig nämnt tidigare, fan alltså.

lyssna på kent's columbus, den är BÄST!

Svara rakt från hjärtat nu
Ditt medlidande kan jag vara utan
Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt
Håll mig älskling nu.

Don't be here now don't be here anytime

dagens fråga!

Hur gör man knäck i micron?


jag ska med Maria till Stora Stockholm (stor hundmässa och utställningsgrej) på söndag och jag måste gå upp klockan sju! jaja, jag får väl sova i bilen. men nu så råkade jag halka in på nån julknytis också! med en massa whippet folk (läskigt), en av whippetmänniskorna hade tydligen blivit risig så jag fick hoppa in i hennes skor! lussbulle och knäck skorna! lussekissar är ju enkelt fixat, det är bara att svänga förbi närmsta ica och voila!, men knäck är en helt annan femma!

och nej jag tänker inte koka knäck! det tar ju hundra och hundra år, så microknäck får det bli!

oj, näddäly kommer hit om ett tag! hon kanske vet. mohahahaha! hon kan ju koka nudlar och steget från nudlar till microknäck är ju inte så fasligt långt!


what's the story morning glory?

ja alltså. min tandställning är kaput. det hände igår för att vara exakt. jag skulle precis sätta i mig en skål med biffnudlar när det helt plötsligt sa SNAP! och hela min käke vibrerade. jag fattade inte först vad som hände tills jag kände hur en metallgrej petade mig i kinden. jaha okej. jag fick panik och började hoppa runt i köket likt en brunstig älg på kokain.

nåja, vi åkte in till katrineholm dan efter alltså idag!

jag öppnade min mun och flera olika sköterskor och tandläkare böjde sig över och hmmmade unisont. "oj oj det här händer inte så ofta, nästan aldrig faktiskt"
åh kul kul. så nu ska jag in på fredag igen "så får dem se vad dem ska göra med mig" aha bra att ni har en PLAN! fan. ja dem kanske måste göra om hela tandställningen och börja om från början! ahhhh.

det enda positiva med det här är att jag kan äta vad som helst nu! jag har precis satt i mig en påse med marianne och en påse med salta hårda saker. det var gott.

jag sluddrar inte heller längre och det är ju alltid trevligt.

on and on and on

jag såg på nån blogg att nån skrev typ: Idag är det alla männens dag, för idag ska alla stakarna upp!!

och jag skrattade. på riktigt.

ah men helvete ellinor.

pluggat till matteprovet i morgon har jag inte gjort heller. fan.

nu ska jag dränka mina sorger i rostat bröd.

she will only loose her soul

image10

javisst hon har  dragit upp vitt puder i näsan som inte var florsocker (och det är ju fel fel fel blabla), men snygg är hon. Riktigt jävla snyggelisnygg. 

RSS 2.0